top of page

Waar kunnen we u
mee helpen?

Spreekuur / behandelingen
Baandert_kleurbalk.jpg
Chronische zorg / Preventiev zorg
Behandelingen

Spreekuur
_

Er is iedere dag een ochtend- en een middagspreekuur, alle spreekuren zijn op afspraak. Voor het maken van een afspraak belt u bij voorkeur tussen 08:00 en 10:30 naar de praktijk. Wij proberen de afspraken zoveel mogelijk bij uw eigen huisarts te plannen, bij spoedvragen wordt de afspraak gemaakt bij de arts die op dat moment beschikbaar is.


Een afspraak is bedoeld voor één klacht en duurt 10 minuten. De assistente kan daarom vragen naar de reden van uw komst en eventueel meer tijd inplannen.

 


Opleidingspraktijk
_

Huisartsenpraktijk de Baandert vindt het belangrijk om een opleidingspraktijk te zijn en zo bij te dragen aan een toekomstbestendige huisartsenzorg. 

 

Reeds vele jaren zijn wij een opleidingsplek voor huisartsen en verbonden aan de huisartsenopleiding Maastricht. Huisartsen in opleiding blijven meestal een jaar in de praktijk en worden goed begeleid in de praktijk en vanuit de universiteit.

 

Er is ook geregeld een assistente in opleiding via het Arcus college. Zij worden begeleid door onze ervaren assistentes. 

Behandelingen

_

Voor bepaalde medische behandelingen kunt u meestal terecht in onze praktijk en hoeft u wellicht niet naar het ziekenhuis of polikliniek. Daarmee hoeft u vaak ook geen aanspraak te maken op het eigen risico van uw verzekering.

Een overzicht van behandelingen vind u op onderstaande links.

Huisarts

Doktersassistente

Opleidingspraktijk
Psychische klachten

Chronische zorg

_

In onze praktijk werken praktijkondersteuners somatiek voor patiënten met diabetes, (een verhoogd risico op) hart- en vaatziekten of COPD en voor kwetsbare ouderen. De praktijkondersteuner begeleidt, controleert en adviseert u regelmatig. Zij stelt samen met u een behandelplan op en stelt zo nodig de medicatie bij. De praktijkondersteuner somatiek werkt onder supervisie van de huisarts.

 

sbb-beeldmerk-WIT_transparant.png

Psychische klachten

_

In onze praktijk werkt een praktijkondersteuner GGZ voor mensen met psychische of psychiatrische problemen. Na overleg met de huisarts wordt u aangemeld voor de intake en een kortdurende behandeling of langer durende begeleiding. Deze zorg behoort tot de huisartsenzorg en wordt volledig vergoed door de zorgverzekeraar. De praktijkondersteuner GGZ werkt onder supervisie van de huisarts.

bottom of page